Duikcentrum TODI

Duikcentrum TODI is het centrale punt tijdens de KBC Industrial Night Run. Rond het duikcentrum kan je de feesttent, start en finish terugvinden. In het duikcentrum zijn kleedkamers en douches voorzien.

Afhalen borstnummer

De inschrijvingen bevinden zich in de feesttent naast duikcentrum TODI.

Je kan je borstnummer al afhalen op vrijdag 19 oktober tussen 17u00 en 20u00 om drukte te vermijden. Dit is enkel mogelijk voor de deelnemers aan de loopafstanden! Wandelaars kunnen dit enkel doen op zaterdag. 

Op zaterdag 20 oktober kan je vanaf 17u00 je borstnummer ophalen. Kom zeker op tijd! We adviseren de lopers om een uur voor de start van je gekozen afstand je borstnummer op te halen.

Bewaarplaats sporttassen

Je kan je sporttas afgeven aan de bewaakte bewaarplaats bij de inschrijvingen vanaf 18u00. In de envelop met jouw borstnummer zit een bandje om rond je rugzak te maken. Dit is hetzelfde nummer als het borstnummer. Je geeft je sporttas af aan de bewaarplaats en kan hem terug ophalen tot het einde van het evenement om 23u30. Breng zeker je borstnummer mee als je jouw sporttas komt afhalen! Sporttassen die niet opgehaald zijn wanneer de inschrijvingen opgeruimd zijn, worden veilig weggelegd in de buurt van het podium. Hier kan je dan je sporttas komen terugvragen. 

Kleedkamers en douches

De kleedkamers en douches bevinden zich in het duikcentrum van TODI. Deze zijn enkel bereikbaar via de dubbele deur aan de wenteltrap, rechts van de hoofdingang. Omkleden en douchen kan van 18u00 tot het einde van het evenement om 23u30. Mannen en vrouwen hebben verschillende kleedkamers met groepsdouches.


Opgelet! Handdoeken, toiletgerief en douchegel dien je zelf te voorzien.