Highlights 2018

Gratis trainen met Hans Van Alphen

Joggers en lopers hebben de kans om samen met Hans Van Alphen te trainen voor de KBC Industrial Night Run. Wil je graag professionele tips voor de beklimming van de mijnterril? Schrijf je dan snel in via de website en kies voor de optie gratis trainingsessie op zaterdag 6 oktober. De eerste training vindt plaats tussen 9u30 en 10u30 en de tweede training tussen 11u00 en 12u00 op de site van be-MINE in Beringen.

Wandelen, joggen én lopen

Wandelen, joggen of lopen; het is allemaal mogelijk. Wandel samen met het hele gezin het parcours van 5 km of 9 km en ontdek de mooie site van de koolmijn. Mag het wat meer zijn? Dan kan je kiezen voor de jogging van 3 km of 5 km. Jog rustig over het kleurrijk verlichte parcours zonder tijdsdruk, met of zonder de beklimming van de mijnterril. De echte sportievelingen kunnen kiezen voor de loopafstanden van 5 km of 10 km, inclusief driedubbele tijdregistratie.

(Tijds)registratie op 3 manieren

Dit jaar worden jouw prestaties op verschillende manieren geregistreerd.


  • Driedubbele tijdsregistratie: beklimming op de mijnterril, sprint en totale afstand.
  • Sprint: loop je sneller dan 15 km/u tijdens de sprint? Dan word je geflitst en krijg je een oorkonde.
  • Live tracking: op het hele parcours staan 6 live tracking punten zodat familie en vrienden jouw run live kunnen volgen.


Food & drinks

Wie sport, krijgt ook honger. Daarom is er dit jaar een foodtruck corner aanwezig. Je kan kiezen tussen pannenkoeken, pulled pork burgers en andere lekkernijen.

Ook nog een dorstje? Dan kan je terecht in de feesttent of bij de après ski hut boven op de mijnterril!

KBC trakteert!

Goed nieuws voor KBC-klanten! Betaal met je KBC-bankkaart en krijg € 3,00 korting, geldig op alle jog- en loopafstanden vanaf 3 km.